lørdag den 2. februar 2013

Sund brød-kage DIY

Når man har børn der ikke altid orker at spise havregrød/havregryn med mælk om morgenen, er det godt med alternativer.
Så værs'go!
Denne er nem, holder i flere dage i køleskabet og kan bare lige lunes på brødristeren eller i ovnen/microen.

Find en skål og smid alle ingredienserne ned i og rør rundt, bum!

5 deciliter havregryn
5 deciliter mælk
1 deciliter hørfrø+rugkerner (eller andet)
½ deciliter tørrede æbletern eller rosiner
1 stort æble, revet med skal
Saften fra ½ appelsin (kan udelades)
Lidt honning
Lidt stødt kanel og kardemomme
Fingerspids salt

Røres rundt, hældes ud i lille ildfast fad beklædt med bagepapir.
Bages i midten af ovnen i 40-50 min. ved 200 grader.

Kan bruges som morgenmads-alternativ, eller til at snyde den søde tand om eftermiddagen.

Velbekomme <3 font="">

2 kommentarer:

  1. Lyder lækkert. Må prøve at bage det her i weekenden. Trænger til et alternativ til børnenes havregrød, havregryn og tykmælk med müsli:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du må igang! :)
      Den er SÅ nem - og smager godt både nybagt og fra fryseren

      Slet

Sig frem!